Dutch Articles

Vergezichten…

Christenen zijn dikwijls ‘bijziende’; anders gezegd, ze zijn meer ‘navel’gericht dan ‘panorama’gericht.Gerard van Noppen, bewust dat de Heer Jezus het tegenovergestelde wilde voor Zijn discipelen, namelijk dat ze hun ogen OP zouden slaan (Joh. 4:35), heeft ons dit prachtige boekje meegegeven.Alle grootse bijbelpanorama’s uit het wereldgebeuren, van schepping tot hérschepping, passeren de revue. Als je voorheen het bos niet meer zag vanwege de bomen, nu kun je het ‘bos’ duidelijk ontwaren. Je oog wordt speciaal gericht op de hoogste ‘ceders’ – ze steken er boven uit.
 fruitGrapes4B

De Wijnstok en de Ranken

Je christenleven niet bepaald inspirerend? Eerder een lange reeks teleurstellingen? Net als het zo’n beetje marcheert, ga je weer onderuit?! En toch… er is een relatie met “De Ware Wijnstok” die vrucht draagt! Is er ook voor jou!

Hij Maakt je ANDERS!

Vervlakking is geen vriend van menselijk geluk: alles kan, alles mag (bijna), aan alles moet je meedoen. Je bent gewoon bang om uit de toon te vallen, bang om ANDERS te zijn. Maar neem nou Jozef; op 17-jarige leeftijd als slaaf verkocht in Egypte, bleef hij JA zeggen tegen God en NEE tegen de zonde.In héél Egypte was er niemand zo ANDERS, én zo gelukkig als Jozef!Dáárover had Jezus het nu, helemaal aan’t begin van zijn openbare ‘bediening’, en dáárover dus gaat dit e-boekje.

Er zal vast wel wat in staan wat ook voor jou de spijker op de kop slaat! Laat je ANDERS maken!

Leven, Licht en Liefde
Dáár gaat het over als de apostel Johannes zijn eerste brief begint te schrijven. De drie begrippen heeft hij aan den lijve ondervonden, en wat wil hij graag dat al zijn lezers ze gaan kennen…; uit ervaring!